Odzież robocza dla pracowników

Opinie i recenzje firm. Polecamy i odradzamy, dzielimy się doświadczeniami i pomagamy innym użytkownikom w wyborze.
Awatar użytkownika
Czesław-85

Odzież robocza dla pracowników

Post autor: Czesław-85 »

Witam,
Prowadzę od kilku lat firmę budowlaną i zawsze mam ten sam problem. Pracownicy zużywają spore ilości odzieży roboczej. Chciałbym namierzyć firmę, która dostarcza taki asortyment, tanio i w dobrej jakości. Od znajomego wykonawcy podłapałem kontakt do F.H.U. Maluty, a kiedy powiedziałem o tym swojemu majstrowi, ten potwierdził że to dobra marka, że już jej kiedyś używał. Czy ktoś może kupował u nich w Wadowicach i może polecić? Bo brałbym od razu hurtowe ilości
Gość

Re: Odzież robocza dla pracowników

Post autor: Gość »

odzież robocza to tak naprawdę bedzie tez mundur czy fartuch lekarski :) wszystko zalezy od branzy wiec trzeba miec na to poprawke, ze kazda bedzie musiala spelniac inne wymagania
ajzo

Post autor: ajzo »

tak jak mowisz - często myśląc o odzieży roboczej, wyobrażamy sobie ciężkie buty i kombinezony, a przeciez i toga adwokacka można uznać za odzież zawodową! Każdy zawód ma swoje specyficzne wymagania co do stroju, dlatego odzież robocza może mieć naprawdę różne oblicza
michal2468

Post autor: michal2468 »

Odzież i obuwie robocze znajdziecie na stronie https://mkplastimex.pl/ to internetowa hurtownia materiałów ściernych oraz odzieży roboczej i artykułów BHP. Jeśli tego szukacie to koniecznie zapoznajcie się z całą ich atrakcyjną ofertą. Polecam.
ODPOWIEDZ