przeszczep wlosow

Kino, teatr, opera – masz ochotę na odrobinę kultury? Dowiedz się, jakie sztuki i spektakle warto zobaczyć oraz jakie filmy właśnie weszły do kina.
allo

przeszczep wlosow

Post autor: allo »

Kiedy mój kolega przeszedł przeszczep włosów, wyglądał zupełnie inaczej, a ja byłem w szoku, że zabieg naprawdę dał tak naturalne efekty. Jakie były jego największe obawy przed zabiegiem, a co go zaskoczyło po zabiegu?
alusz

Re: przeszczep wlosow

Post autor: alusz »

Mój znajomy też się długo zastanawiał, zanim zdecydował się na przeszczep, ale dziś mówi, że żałuje tylko… że nie zrobił tego wcześniej. Największy strach miał przed tym, że będzie widać, że „coś było robione” – bał się sztucznego efektu albo nierównomiernego wzrostu włosów. Po zabiegu był w szoku, jak bardzo naturalnie to wygląda, zwłaszcza że skorzystał z metody WAW FUE w klinice Novoderm, gdzie nie ma blizn, a włosy rosną równomiernie. Zaskoczyło go też, że rekonwalescencja była dość szybka – po kilku dniach wrócił do pracy, a po miesiącu nikt by się nie domyślił, że miał jakikolwiek zabieg. Koszt? Ok. 8 zł za graft, więc trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu kilku tysięcy, ale efekty – bezcenne. Przed wyborem kliniki warto zapytać o doświadczenie lekarzy, dostępne metody, gwarancję efektu i jak wygląda wsparcie po zabiegu.
ODPOWIEDZ