jak otworzyć własny sklep?
To dział na przeróżne tematy od pogody po ciekawostki ze świata. Śmiało, daj innym znać, jeśli masz ciekawą informację, którą możesz się podzielić.
- Tyberiusz-99
jak otworzyć własny sklep?
Post autor: Tyberiusz-99 »
Witam forumowicze. Chciałbym wreszcie otworzyć własny sklep internetowy, ale nie wiem, od czego warto zacząć. Szukam inspiracji i porad, aby móc spełnić swoje marzenie. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w prowadzeniu własnego biznesu? Może ktoś z Was korzystał z gotowego sklepu internetowego? Chętnie wysłucham Waszych historii i porad. Z góry dziękuję za pomoc!
Re: jak otworzyć własny sklep?
Post autor: moniaa »
Według mnie najlepiej byłoby w tym kierunku zgłosić się do firmy https://auroracreation.pl , ponieważ oni najlepiej się znają na otwieraniu i prowadzeniu sklepów internetowych. I co ważne są w tym zakresie niezawodni, także opłaca się postawić na ich usługi.
Re: jak otworzyć własny sklep?
Post autor: anabelka »
Przede wszystkim polecam zlecić kompleksową realizację sklepu online profesjonalistom. Dedykowane rozwiązanie jest bardziej opłacalne i z pewnością lepiej spełni oczekiwania niż gotowe systemy. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Mój sklep projektowali i stawiali eksperci z Software House Katowice. Zrobili wszystko, na co się umawialiśmy, podpowiedzieli i zadbali o każdy szczegół. Planuję wdrożyć kolejne rozwiązania technologiczne i na pewno też skorzystam z ich usług.