Hej kochani )
Czy wasze maluchy mają swoje ulubione zabawki? Czasami tak bywa, że dzieciaki wypatrują sobie jedną rzecz, którą najczęściej wybierają do zabawy. U nas furorę robią wszystkie zabawki pluszowe. Wcale mnie to nie dziwi. Sama z chęcią bawiłabym się takimi mięciutkimi pluszakami.
najlepsze zabawki
To dział na przeróżne tematy od pogody po ciekawostki ze świata. Śmiało, daj innym znać, jeśli masz ciekawą informację, którą możesz się podzielić.
Re: najlepsze zabawki
Post autor: kajaa »
Oj teraz to jest taki wybór w zabawkach, że szok... Jak chodzi o mnie to teraz planuję kupić zabawki do wanny dla dzieci , które znalazłam na stronie e-kidsplanet.com. Dzieci są większe nieco, to teraz już powoli mają różne pomysły na zabawę w wodzie, także chcę im to urozmaicić. A tam właśnie widziałam kilka fajnych opcji.
Post autor: Gość »
Nie będzie pewnie zaskoczeniem wymienienie kolorowanek jako jednych z obowiązkowych elementów związanych z rozrywką ale jednocześnie i edukacją. Kolorowanki do druku są trudne do przecenienia ze względu na swoje walory w twórczym i radosnym wychowywaniu dzieci.
Post autor: elzaa »
Wszystko zależy co was interesuje? Jak chodzi o mnie, to w planach mam kupić teraz traktor na akumulator dla dzieci , który znalazłam na stronie Jokomisiada. Muszę przyznać, że ich zabawki są naprawdę wyjątkowe i na pewno zapewnią sporo radości dzieciom.